Skip to main content

Yol engelleyiciler her türlü hasarı önleyebilen güvenlik sistemleridir. Askeri alanlar, kamu kurum ve kuruluşları, konsolosluklar, bankalar, fabrikalar, işyerleri ve organizasyonlar gibi yerlerde giriş ve çıkış güvenlik kontrollerini sağlamak için kullanılırlar. Güvenliğe büyük önem veren kurumlar için roadblocker sistemleri günümüzde belirgin bir alternatif haline gelmiştir.

Roadblocker İşlevleri

Roadblocker gerekirse, mantar ya da kol bariyerleriyle birlikte kullanılabilir, hasar riskinde maksimum emniyeti garanti eder. Yukarı ve aşağıya indiğinde bir uyarı sinyali ve acil durumlarda güçlü bir siren uyarısı verir.

* Sabit ve otomatik geri çekilebilen direkler, enerji yokluğunda veya bakım amaçlı kullanıldığında, bir el pompası kullanılarak yükseltilebilir ve manuel bir valf ile indirilebilir.Otomatik modda, roadblocker araç geçtikten sonra otomatik olarak kaldırılır.
* Roadblocker, manuel kontrol ve uzaktan kumanda olarak tüm erişim kontrol sistemlerine uyumludur.
* Roadblocker, güvenlik nedenleriyle tasarlanmış ve yol uzunluğuna göre istenen boyutlarda üretilebilen bariyer sistemleridir.
* İstenmeyen araç geçişine izin vermez. Çok dayanıklı bir yapıya sahiptirler.
* Roadblocker ayrıca kolay tanımlama sağlamak için siyah ve sarı köşeli çift ayraçlarla da boyanır (bu renkler müşteri isteğine bağlı olarak değiştirilebilir).

 

Roadblocker Hangi Durumlarda Kullanılır?

Roadblocker, yüksek çevre güvenliğinin gerekli olduğu yerlerde kullanılır. Birimler ağır hizmet alanlarındaki ticari araçları güvenli alanlarda kısıtlamak üzere tasarlanmıştır ve finansal kuruluşların, elçiliklerin, devlet kurumlarının ve kurumsal şirket binalarının yanı sıra kamyon ve dağıtım depolarının korunması için idealdir.

SSRB Yüksek Güvenlikli Yol Engeli, SSCB Çarpma Dereceli Yol Engeli ve SSSB Bison Çarpma Dereceli Yol Engeli, sektörde güvenli giriş erişimi için ideal bir çözüm olarak tanınmaktadır ve güvenli bir çevre sisteminin parçası olarak binanın güvenlik sistemine dahil edilebilir. Roadblocker sistemleri aşağıdaki kurum ve kuruluşların binalarında sıklıkla tercih edilir:

* Askeri üsler
* Konsolosluklar
* Devlet kurumları
* Hapishaneler
* Havaalanları
* Liman girişleri
* Sınır kapıları
* Kargo ve tır parkları
* Endüstriyel tesisler
* İnşaat sahaları
* Petrol rafinerileri
* Enerji santralleri
* Bankalar
* Oteller
* Siteler
* Otopark girişleri

 

Varnost Kalitesiyle Roadblocker

Varnost güvencesi ve kalitesiyle sunulan roadblocker sistemleri diğer tüm güvenlik sistemleri gibi yüksek kalite prensibine uygun üretilmiştir. Varnost Roadblocker ürün yelpazesi çalışma esnasında yumuşak ve sessiz bir kullanım sağlar. Roadblocker sistemlerinin tümü gerekli güvenlik testlerinden geçmiş ve ideal kullanıma standartlarına göre geliştirilmiştir. Tüm dahili elektrik, operatör güvenliği ve hidrolik solenoidlerin artan güvenilirliği için 24v DC’dir. Kaldırma ve indirme süreleri ise 3 ila 5 saniye arasında değişir.

Müşteri gereksinimlere uygun olarak çok çeşitli erişim kontrol seçenekleri vardır: Hidrolik kollu bariyerler, hidrolik mantar bariyerler,  Basmalı düğme, kart okuyucu, radyo, tuş takımı ve dahili telefon sistemi minimum elektrikle donatılabilir veya mevcut güvenlik sistemlerinize entegre edilebilir.

Elektronik kontrollü hidrolik mekanizma ile çalışan roadblocker, yolun genişliğine göre 5-15 ton ağırlığında olup yola gömülü olarak monte edilir. Manuel ve kumandalı olarak çalıştırılabilen roadblockerlar, her türlü araçlı suikastı (arabayla yapılan intihar saldırılarını) durdurmak için tasarlanmıştır.

10 yılı aşkın tercübesiyle yüksek vasıflı ve profesyonel ekibi sayesinde Varnost, hiçbir ikincil hizmete gerek kalmadan yüksek kaliteli roadblocker çözümlerini işyerinize taşıyor. İşletmeniz için en uygun roadblocker sistemini Varnost güvencesiyle edinebilir, müşterileriniz ve personelinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Close Menu