Skip to main content

Gelişen teknoloji ile beraber işyeri yönetimi konusunda da dikkat çekici ilerlemeler sağlanıyor. Gerek güvenlik gerekse personel takibinde kolaylıklar getiren yeni teknolojiler dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de sıkça tercih ediliyor. Kartlı geçiş sistemleri sık giriş çıkışa sahip işletmelerde güvenliği sağlamada etkili bir yöntem olarak kullanılıyor.

Tüm giriş çıkışları kontrol etmenize olanak sağlıyor ve kayıt tutmanızı kolaylaştırıyor. Öte yandan, güvenliği üst düzeyde tutmayı amaçlayan işletmeler, son yıllarda tüm dünyada hızla yaygınlaşan parmak izli sistemler tercih ediyor. Kablosuz internet, Ethernet ve USB portları ile bağlantı kurabilen parmak izi sistemleri ile giriş – çıkış yapan personel bilgisine ulaşabilir, mesai hesaplaması yaparak günlük raporlar oluşturabilirsiniz. Bu yazıda, iki teknolojinin de avantajlarına dair detaylara ulaşabilir; böylece kuruluşunuz için en uygun olan yöntemi görebilirsiniz.

Pratik Kullanım: Kartlı Geçiş Sistemleri

Kartlı geçiş sistemleri, son teknoloji ürünü terminaller vasıtasıyla işletmenizin güvenlik takibini yürütmenize imkan verir. Atayacağınız kartlar ile işletmenize yalnızca izin verdiğiniz kişilerin girişini sağlarsınız. Ayrıca yine kartlar sayesinde kimin hangi saatte giriş ve çıkış yaptığına dair bilgilere ulaşabilirsiniz. Kartlı veya şifreli seçeneklerle sunulan Wiegand özelliği ile kuracağınız sistem harici okuyucularla kolayca bağlantı sağlar. Gün sonunda sahip olacağınız data ve log bilgilerinizi uyumlu cihazlarınıza hızlı ve kolay biçimde aktarabilirsiniz.

Yüksek Güvenlik: Parmak İzli Sistemler

Üst düzey güvenlik önceliği taşıyan işletmeler, giriş çıkışlarda sıkı kontrol uygulaması yürütüyor. Buna göre, işletmenizin girişlerinde parmak izi sistemi kurarak hem çalışanlarınızın hem de misafirlerinizin giriş çıkışlarını rahatlıkla izleyebilirsiniz. Yüksek kaliteli parmak izli sistemler ile işletme güvenliğinizi üst düzeyde sağlayabilirsiniz. Sisteminizi işletme binanızın sahip olduğu mimari özelliklerin yanı sıra misafirlerinizden alacağınız geri bildirimler doğrultusunda optimum düzeyde kurabilirsiniz. Yapılan incelemeler sonucunda girişlerde turnikelere, duvara ya da kapı üzerine parmak izli sistemler uygulanabilir.

Karar Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İşletme güvenliği söz konusu olduğunda firmaların göz önünde bulundurması gereken parametrelerin bazıları şunlardır:

* İşletme binasının mimari yapısı ve özellikleri
* Müşteri kitlesinin profili
* Personel kitlesinin profili
* Müşteri ve personelin beklentileri
* İşletmenin vermek istediği kurumsal izlenim
* Güvenlik algılaması ve beklentiler
* Geçiş sistemleri için ön görülen bütçe

Yukarıdaki noktaları dikkate alarak işletmeniz için en uygun geçiş sisteminde karar kılabilirsiniz. Bunu yaparken hem işletme binanızı ziyaret edecek müşterilerinizin hem de çalışan personelin ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne almalı, onlardan gelecek dönütlere göre tercihinizi yapmalısınız.

Geçiş Sistemlerinde Üstün Kalite

Kartlı geçiş sistemleri ve parmak izi sistemleri ülkemizde her geçen gün daha da çok yaygınlaşıyor. İşletmelerin kurumsal imajında önemli bir yere sahip olan bu sistemler ile firmanızın güvenliğini üst düzeyde sağlarken yönetim bilişim alanında kurumsal tecrübenizi geliştirebilirsiniz.

Geçiş sistemleri tercihi yaparken ürün kalitesi ve satış sonrası destek gibi konuları dikkate almalısınız 10 yılı aşan deneyimi ile Varnost Bilişim Teknoloji, üstün kalite prensibi ile ülkemizde hizmet vermeye devam ediyor. Hem kartlı geçiş sistemleri hem de parmak izli sistemler alanında son teknoloji ürünleri kullanıcılarla buluşturan Varnost, dünyaca ünlü Çinli Dahua firması tarafından geliştirilen sistemlerin Türkiye’de dağıtıcılığını üstleniyor.

İşletmeniz için en uygun geçişsistemini Varnost güvencesiyle edinebilir, müşterileriniz ve personelinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. (0212) 220 9 220 – (0505) 445 06 54 nolu telefonlardan Varnost’a ulaşarak kurumunuza en uygun teknoloji çözümleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Close Menu