Skip to main content

İşletmeniz hala bir “anahtar sistemi” mi kullanıyor? Gelişen teknoloji güvenlik sistemlerini de hızla dönüştürüyor. Artık “anahtar sistemi”nin yerini yazılımlar alıyor. Access kontrol hizmetleri birçok farklı alanda etkin biçimde kullanılıyor. Daha yüksek güvenliğe sahip ve daha kullanışlı bu hizmetler ile işletmenizi bir adım öne çıkarabilirsiniz.

En İyi Access Kontrol Hizmeti Nasıl Seçilir?

İşletmeniz için kullanabileceğiniz çok sayıda access kontrol hizmet seçeneği var. Benzersiz sunucunuzda çalışan pahalı yerel sistemlerden yüzlerce özellik ve kablosuz ağ güncellemelerini içeren özelleştirilebilir bulut tabanlı access kontrol sistemlerine kadar… Büyük işletmeler yerel bir kontrol paneli sistemi için on binlerce lira ön ödeme yapmayı tercih ederken küçük işletmeler bütçelerine uygun olarak aylık faturalandırma sağlayan sistemler bulabilir. Hizmet alacağınız şirketi seçerken aşağıdaki şu kriterlerden yararlanabilirsiniz:

*Güvenlik Teknolojisi, Sistem Türü ve Kimlik Bilgisi Seçenekleri

*Erişim Raporlama, Ziyaretçi Yönetimi ve Zaman Takibi

*Kurulum Gereksinimleri, Kurulum Sahipliği ve Bakım

*Müşteri Desteği, Eğitim Kullanılabilirliği ve Self Servis Belgeleri

En Popüler 4 Access Kontrol Şirketi

Bir işletmenin karmaşık gereksinimlerini karşılamak için özel çözümler arıyorsanız, kurumsal müşterilere hizmet verebilme yetenekleri yüksek seviyede olan markalara göz atmalısınız:  Genetec, Lenel ve AMAG. Bunlar dışında, dünyadaki en popüler access kontrol şirketlerine dair bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Bunların arasından birçoğu sadece satış yapmıyor, aynı zamanda üretim de gerçekleştiriyor.

1. Kisi

Kişilerinizi yönetmede bir access kontrol hizmetinden yararlanabilirsiniz. İşinize yeni başladığınızda bir avuç tedarikçiye ve müşteriye sahiptiniz. Tüm e-posta adreslerini ezberinizde dahi tutabilirdiniz. Ancak ağınız genişledikçe kişi yönetimi bir problem haline gelebilir. Kisi’nin bulut tabanlı access kontrol sistemi yalnızca bulutta çalışır ve bu da işletmeler için IP erişimi temelli bir sistemi beraberinde getirir. Ayrıca CRM’ler, ortak çalışma platformları ve Ring gibi IP video sistemleri ile entegre yazılımlar kullanılır. Kisi sisteminin tamamı Kisi web sitesinden satın alınabilir. Telefon üzerinden ve LiveChat’te destek sağlanır. Destekleyici belgeler ve eğitim materyalleri eksiksizdir, aynı zamanda kurum içi destek için etkili bir ekip bulunur.

2. Salto

Kullanımı kolay ve verimli bir access kontrol hizmeti sunan Salto firması tüm karmaşık kablolama işlemlerini ortadan kaldırır, bu nedenle, kurulum kolaydır. Elektronik kilit üniteleri, pille çalışan bağımsız sistemlerdir. Bununla birlikte yerinde erişim olmadan bulut güncellemeleri yapamaz. Ayrıca sistemdeki Salto üniteleriyle yalnızca Salto kilitleri ile kurulmalıdır. Yine de kolay kullanışı ve uygun fiyatlandırma sistemi sebebiyle Salto dünya genelinde popülerlik kazanan access kontrol firmaları arasında yer alıyor.

3. ADT

ADT, özellikle konutlar için elektronik güvenlik ve erişim kontrolü güvenlik çözümleri sunan uluslararası bir şirkettir. ADT, evlerin zorla girme, yangın ve sel gibi çeşitli unsurlardan korunmasına odaklanır. Ayrıca, akıllı ev sistemi oluşturmak isteyen ev sahipleri için çeşitli ev aletleri ve cihazlarını fiziksel erişim kontrol sistemine bağlamalarına imkan sağlar. Bununla beraber ADT’nin sunduğu sistemlerde mobil cihaz ve biyometrik kimlik bağlantısı sağlanmaz.  Yine de konutlara yönelik access kontrol hizmetinde dünya çapında en çok tercih edilen firmalar arasındadır.

4. Dahua

Diğer firmaların aksine Dahua birden fazla alanda hem üretim hem de satış yapan bir firma. Doğrudan sistem kurulumu yapmasa da onlarca farklı access kontrol sistemi aygıtı üretiyor. Yüksek kalitesi ile dünyada birçok ülkede tercih ediliyor. Access Control Extension Module, Four Door Slave Access Control Module, Two Door Slave Access Control Module ve Four Door Master Access Controller gibi modelleriyle kullanışlı ve güvenilir access kontrol sistemlerinde önemli bir rol oynuyor.

Firmanın Türkiye distribütörü olan access kontrol alanında 10 yılı aşkın deneyimi ve uzman teknik ekibi ile sektörün öncüleri arasında yer alıyor. Varnost Access Kontrol Sistemleri’nin akıllı ev ve otel çözüm sistemleri modellerini inceleyebilir, (0212) 220 9 220 – (0505) 445 06 54 nolu telefonlardan ulaşarak kurumunuza en uygun teknoloji çözümleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Close Menu